marți, 22 august 2017

Din nou despre dans...

Duminică seara începând cu ora 19.00 craiovenii prezenţi la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu au avut ocazia să vizioneze un spectacol de dans unic.
Organizatorii spectacolului au fost Clubul de Dans Sportiv Viva Dance din Craiova şi Asociaţia pentru Cultură şi Tango.

Pasionaţi de dans şi frumos membrii Viva Dance şi ai Club A.C.T. Craiova au evoluat pe scena Teatrului de Vară la început în paşi de tango argentinian trecând apoi la alte ritmuri latino: kizomba, salsa, bachata sau rueda.
Invitaţii organizatorilor au fost Anca şi Traian Ionescu care împreună cu David Vlădăşcau şi frumoasa lui parteneră Georgiana Rusu sunt vechi iubitori şi practicanţi ai tangoului argentinian; aceştia ca de obicei au fost "la înălţime".

Pentru Ramona Ghiţă şi Mihai Bălăceanu precum şi cursanţii lor pregătirea acestui spectacol a constat în zeci de ore de efort şi a fost nevoie de multă pasiune din partea tuturor pentru că în seara zilei de duminică să avem parte de un show reuşit care a încântat publicul prezent.

Fără îndoială vor mai urma astfel de spectacole pe care sunt convins că mulţi craioveni abia aşteaptă să le vadă.
Câteva imagini făcute cu telefonul mobil postate aici poate vor reuşi să vă convingă de frumuseţea spectacolului.

Kizzz...

Kizomba

Vis...

In pasi de tango...

Tango

Ritm

Dacă imaginile de mai sus nu v-au convins Radu Constantinescu de la Camera Media a postat câteva fotografii de la eveniment, fotografii relevante pentru pasiunea şi bucuria participanţilor pentru dans.


Mihai cu Ramona, cei mai mari iubitori de tango argentinian din Craiova 
Ramona prezentand spectacolul


Mihaela, o mare iubitoare a tangoului si dansurilor latino

Mihai cu Ramona

Cativa pasi de tango

Sorin cu Corina

Iubitorii de dansuri latino de la Viva

Simona, o frumoasa si delicata dansatoare

Nichita impreuna cu Georgiana si trofeul Viva Dance

Cei mai frumosi dansatori de tango ai serii: David impreuna cu Georgiana

Finalul show-lui
Grupul iubitorilor de tango din Craiova impreuna cu invitatii lor

Fotografia de final

Orice act de cultură şi de promovare a frumosului trebuie apreciat şi încurajat fapt pentru care consider că iniţiativa şi curajul celor prezenţi pe scenă, tineri sau mai puţin tineri pe care îi uneşte pasiunea pentru dans, pentru muzică şi ritmurile latino trebuie aplaudată  cu atât mai mult cu cât protagoniştii, chiar dacă au ocupaţii diverse, au reuşit să realizeze un spectacol cu adevărat profesionist.

La finalul spectacolului participanţii au câştigat Trofeul Viva.
Trofeul a fost realizat de artistul Nichita Târziu în timpul liber cu multă dăruire și efort pentru a fi gata în ziua spectacolului și a fost înmânat de către acesta la final lui Mihai Bălăceanu în aplauzele și uralele publicului.
Nichita Târziu iubește sculptura și mai nou și-a descoperit pasiunea pentru tango-ul argentinian și dansurile latino.


Trofeul


La final...


Nichita impreuna cu Mirela

Am două regrete legate de aceste momente minunate: unul ar fi faptul că nu am putut fi şi eu pe scenă alături de frumoşii dansatori şi altul critic faţă de atitudinea multor iubitori de dansuri latino din oraş care au lipsit ca de obicei din public.

Cei care din diverse motive nu au putut veni duminică în parc pot viziona aici, aici, aici, aici, aici  sau aici câteva dintre filmele făcute de mine la acest eveniment.
În ultimul dintre acestea veți auzi reacția publicului la final.

Felicitări tuturor celor care au muncit şi sprijinit la realizarea acestui spectacol!


Niciun comentariu: